Aangereden door een auto

Al jaren fiets ik elke dag door de drukke stad Utrecht naar mijn school. Ik vind het heerlijk en ken de wegen op mijn duimpje. Helaas ben ik vorige week aangereden door een automobilist. Zowel ik als de automobilist hadden groen bij het stoplicht, maar helaas zag de automobilist mij te laat en kon niet meer remmen. Daar lag ik dan op de straatstenen. Gelukkig had ik geen ernstige verwondingen, maar pijn deed het wel. De politie was snel ter plaatste en een schadeformulier werd ingevuld. De bumper van de auto had een flinke deuk en mijn fiets lag helemaal aan gruzelementen. Op dat moment kon me dat eerlijk gezegd niet heel veel schelen en was ik blij dat ik er zonder al te veel kleerscheuren vanaf gekomen ben. Naar school wilde ik niet meer dus ik ben naar huis gegaan om bij te komen van de schrik.

Goede service van fietsverzekering.nlutrecht4

Mijn fiets, een nette stadfiets, was gelukkig verzekerd dankzij mijn ouders. Na een telefoontje naar Fietsverzekering.nl kreeg ik precies te horen wat ik moest doen. Ik moest foto’s maken van mijn kapotte fiets en een schadeformulier invullen. Al na een aantal dagen kreeg ik te horen dat ik mijn aankoopbedrag (min mijn eigen risico) terugkreeg. Wat een fijn nieuws voor een arme student zoals ik. Ik heb gelukkig een nieuwe fiets kunnen aanschaffen en daar ben ik erg blij mee. Ik fiets nog steeds dagelijks door de stad maar let toch stiekem wel extra goed op bij alle stoplichten, ook al is het groen.