Adidas Stan Smith zijn super mooie schoenen!


Een man en een shopping blog, dat komt niet vaak voor. Ik ben zelf gewoon gek op shoppen. Ik wil mijn bevindingen tijdens het shoppen graag met jullie delen. De bedoeling van mijn blog is om jullie alle tips te geven over mode,prijzen en kwaliteit van winkels. Vandaag behandel ik een mode onderwerp met jullie. Het onderwerp van vandaag is Adidas Stan Smith. Afgelopen week was ik zoekende naar een mooie sneakers. Ik ging Google op het internet. Ik wilde mooie Adidas sneakers gaan aan schaffen. Via het Google belandde ik uiteindelijk op de website thesneaker.nl. Eenmaal aangekomen op deze website, kon ik het gewoon niet geloven. Er stonden vele Adidas en Nike schoenen te koop, die ik zelf nog nooit had gezien. Na een tijdje rondgeneusd te hebben, kwam ik terecht bij Adidas Stan Smith. Ik zag een gaaf model en onmiddellijk ben ik dit model gaan bestellen!

Een top webwinkel met een top service!

De sneakers werden vrij snel geleverd aan huis. Normaal heb ik maat 43, maar nu zat de maat iets te krap. Ik nam contact op met thesneaker.nl, en vertelde mijn probleem. Ik kon mijn schoenen retour sturen en binnen enkele dagen maat 44 ontvangen. Er is dus zeker sprake van een goede service bij thesneaker.nl! Opzoek naar Nike of Adidas schoenen? Bespaar jezelf de moeite om de deur uit te gaan, en neem een kijkje op de bovenstaande link!