Boxspring

projecta_plus_bannerOmdat we steeds ouder worden en ik altijd in de bouw heb gewerkt heb ik erg veel rugklachten. In bed stappen was voor mij dan ook altijd . Met onze nieuwe boxspring kan de ik het bed gemakkelijk omhoog zetten waardoor ik op een comfortabele manier gemakkelijk in het bed kan stappen.

Samen met de winkelier heb ik gekeken naar verschillende matrassen en boxen die passen bij mijn slaap positie. We hebben naar verschillende factoren gekeken. Daarnaast heb ik zelf het design samen mogen stellen. Ik ben uiteindelijk voor een boxspring gegaan zonder hoofd en voeten bord. Zo kan ik gemakkelijk in het bed stappen, zonder dat er iets in de weg staat.

hotelbedden_boxsprings-v3Als extra functie hebben we gekozen voor een boxspring met een elektrisch verstelbaar matras, dit maakt het gemakkelijk om in te stappen maar ook om tv te kijken van uit bed. Dit was een aanrader van  de verkoper en hiervoor zijn we hem erg dankbaar.

De service was top en we zijn erg goed geholpen in de winkel. Als je een goede boxspring wilt hebben gemaakt op maat en met functies naar eigen keuze zal je hier zeker slagen.

Geef een reactie