Een frietkot voor uw evenement!

snackmobiel

Heeft u er wel eens aan gedacht om een frietkot te huren voor uw evenement, feest of bedrijfsuitje? Met dit origineel idee is het mogelijk uw gasten snacks van de beste kwaliteit en de heerlijkste knapperige friet te serveren en heeft de keuze uit 12 verschillende sauzen. Is de gelegenheid niet al te groot? Geen probleem! Ook dan kunt u een mobiele frietkraam huren van snackmobiel.nl.

frietkraam

Persoonlijke ervaring

Voor een paar weken terug heb ik een bedrijfsfeestje gehad, waar dus ook een mobiele frietkraam voor ons klaar stond. Dit vond ik echt een heel leuk en origineel idee van de organisatie. Binnenkort heb ik een feestje te organiseren bij onze lokale voetbalvereniging en vond ik dit dus wel heel interessant idee om me eens wat verder in te gaan verdiepen. Zo doende ben ik thuis het internet op gedoken en ben ik gaan zoeken met de zoekterm: frietkot. Al snel kwam ik terecht op de website snackmobiel.nl. Ik kon me herinneren dat de mobiele frietkraam op het bedrijfsfeestje ook afkomstig was van dit bedrijf.

frietkot

Maar goed, het budget voor het feestje van de voetbalclub was aardig krap. Ik maakte me daar eigenlijk wel een beetje zorgen om. Maar dat was geheel onterecht! Ik was gewoon verbaasd hoe voordelig de prijzen waren die ze hanteerde! “Meteen boeken!”, dacht ik. Zo kun al kiezen voor een Menu “De Luxe” voor maar €6,50 p.p en dat is onbeperkt eten! Geniaal toch! En ik weet dat de kwaliteit goed is. Dat heb ik immers al ervaren op het bedrijfsfeestje!

huren

Geef een reactie