Een prachtige Kinderkamer gekocht

logosanderswoodworksDe afgelopen maand was het voor ons erg spannend. Er was een baby opkomst en daar moest veel voor gebeuren. Zo moet je kleren kopen en dergelijke en ook een kinderkamer inrichten. Mijn vrouw mocht de eerste kinderkamer kiezen en dit keer mocht ik het doen. Ik ben toen wat gaan kijken op internet en dit bedrijf kwam het best uit de verf. Ze hadden veel positieve recensies en ook wat betreft de prijzen waren ze erg voordelig. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd wat de mogelijkheden waren. Na een lang gesprek heb ik verschillende meubels besteld en binnen vier dagen had ik ze al binnen.

Een uitstekende service.

Ze beschikken dus over een goede service.  Ze zijn ook erg professioneel. Voor informatie staan ze je graag te woord en word er goed naar je wensen geluisterd. Toen ik aan de gang ging met de Kinderkamer ging alles heel soepel. Er zat een goede handleiding bij, zodat ik alles zo in elkaar kon zetten. In een halve dag was ik al klaar en mijn vrouw vond hem erg mooi geworden. Ze is er heel erg blij mee en ikzelf natuurlijk ook. Het is echt een aanrader om je meubels bij dit bedrijf te halen. Er is genoeg keus en gaan zeer professioneel te werk.