Een PVC Vloer in uw huis, waarom niet?

Heeft u ooit overwogen een PVC Vloer te laten leggen in uw huis? Waarom heeft nog niet iedereen een PVC Vloer in zijn of haar huis liggen? Een vloer van het materiaal PVC heeft een aantal grote voordelen voor ieder huishouden, dus ook voor u!

De voordelen van een PVC Vloer

  • Een PVC Vloer is erg onderhoudsvriendelijk, het heeft niet zoals laminaat of tegels groeven in de vloer. Hier gaat vaak erg veel stof, zand en andere rotzooi tussen zitten wat je er bijna niet meer uit krijgt. Deze vloer heeft dit niet en dus is af en toe een beetje schoonmaken meer als genoeg om hem netjes te houden!
  • Een PVC Vloer verbetert de prestaties van een vloerverwarming. De vloer fungeert namelijk als een soort geleider van de warmte. Dit komt doordat de vloer de warmte snel opneemt en hierna nog lang warm blijft. Dit scheelt dus ook nog energie doordat er warmte van uw vloer af komt hoeft u de verwarming minder te gebruiken.
  • Een PVC Vloer is er te krijgen in veel verschillende kleuren en met verschillende motieven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een motief van een houten vloer, u kunt dan ook nog kiezen voor een lichte of een donkere vloer. Ook kunt u tegels in uw vloer verwerken. Het verschil tussen een vloer van PVC en een originele vloer zult u bijna niet opmerken!

Neem eens een kijkje op de website en zie wat de mogelijkheden zijn voor u!

Geef een reactie