Foto-muur.com: voor hoogwaardig behang met jouw eigen foto

Foto-muur.com

Wil je echt iets origineels als wandbekleding? Kies dan voor fotobehang van Foto-muur.com. Met fotobehang heb je een echte blikvanger in huis. Omdat er zoveel keuze is in foto’s, kun je voor elk interieur wel een passend fotobehang vinden. Of je nu van strak en modern houdt of van landelijk en klassiek.

Meer sfeer in je kamer met fotobehang van Foto-muur.com

Foto-muur.comMet fotobehang van Foto-muur.com kun je een unieke sfeer neerzetten. Doordat je diepte creëert, oogt een kamer groter en ruimer. Door de keuze van een zonnige strandfoto lijkt een donkere kamer ook ineens een stuk lichter. Je brengt letterlijk sfeer in huis. Wordt vrolijk van bloemen of koeien, waan jezelf op een tropisch eiland, in een wereldstad of op safari of kom tot rust in bos. Doorkijkjes naar een Italiaans terras of slaap tussen de luchtballonnen. Het is ook mogelijk om fotobehang te laten maken met je eigen foto. Jouw kinderen op de muur van je slaapkamer? Of van je eigen vakantiefoto’s?

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Foto-muur.comWat je ook kiest, bij Foto-muur.com ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Doordat het fotobehang in de eigen drukkerij wordt bedrukt, zijn er verder geen andere partijen betrokken. En dat merk je in de prijs. De prijs per m2 is zeer scherp. De totale prijs van jouw fotobehang is afhankelijk van het formaat. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten behang. Zo zijn er verschillende soorten vliesbehang, kun je kiezen voor naadloos vinyl met of zonder structuur of een milieuvriendelijk pvc vrij behang met GreenGuard label. 

Welke keuze je ook maakt, je kunt alle soorten fotobehang eenvoudig online bestellen op de website. Je uploadt je foto of kiest een van de vele stockfoto’s, bepaalt het formaat en het soort behang. Vervolgens hoef je alleen maar te betalen en daarna wordt jouw bestelling gratis bij je thuisbezorgd.

Geef een reactie