Leuk idee, kaarsen bedrukken

Ik ben gek op feesten, en vooral om zelf een feest te organiseren. Zo zijn mijn ouders eerdaags vijfentwintig jaar getrouwd. Samen met hun heb ik een zaal gereserveerd, en voor een catering en muziek gezorgd. Maar wat ze niet weten is dat ik voor iedere gast een klein presentje heb laten gemaakt, een presentje die ze aan het einde van de avond als ze naar huis gaan, krijgen. Ik heb namelijk Maxilia, een bedrijf die leuke reclame kan maken, de opdracht gegeven om kaarsen bedrukken. Op deze kaarsen staat een dankwoord op met en foto van mijn ouders, altijd een leuk geschenk om te krijgen. Inmiddels heb ik de kaarsen al in huis, en ik kan zeggen dat ze bijzonder mooi zijn. Zo mooi dat ik erover denk om ook met de feestdagen mooie kaarsen bedrukken, staat altijd leuk op tafel.   48493_kaars_1.1 (1)

We hebben een super gezellig feest gehad

Mijn ouders kunnen nu terug kijken op een zeer mooi feest, ja de tijd gaat snel, ze zijn inmiddels alweer vijfentwintig jaar getrouwd, het feest was afgelopen weekend. Waar je van tevoren zo lang mee bezig bent, het organiseren van het feest,  is nu alweer achter de rug Maar het was een zeer gezellig feest. Gezellige mensen, mooie muziek en bijzonder lekker eten, zal haast zeggen voor herhaling vatbaar, maar dat mag nog even duren. Ook was iedereen zeer te spreken over het presentje wat ze op het eind van de avond kregen, bij iedereen staat nu een kaars met de foto van mijn ouders op tafel te pronken. 4273_sfeerkaars-bedrukken

Geef een reactie