Magento 2 voor je top website

11Hallo allemaal, ik ga het vandaag op dit blog hebben over Magento 2. Jullie zullen je vast afvragen wat dit precies betekent of niet? Nou dat zal ik even toelichten. In principe is dit een programma waarmee je een website zelf kunt maken zonder dat je hoeft te programmeren. Veel mensen denken dat als je een website nodig hebt je daar duizenden euro’s aan uit moet geven maar dat is niet altijd het geval als je er geen beveiliging op hoeft te hebben. Je kan zelfs een website zelf maken zonder al te veel moeite. En dat is dus het mooie aan dit programma. Zelf heb ik dit ook gedaan vandaar dat ik dit dus graag met jullie wil delen op dit blog.
111

Zoals jullie weten hou ik wel van ondernemen.

Ik heb al eens vaker op dit blog doorgegeven dat ondernemen echt een hobby voor mij is. Hele dagen lang ben ik aan het nadenken aan wat ik zou kunnen kopen verkopen en of leveren. Zo kwam ik er bij om via het internet oude kleding te gaan verkopen. Hiervoor had ik echter wel een website voor nodig. Zodoende ben ik gaan kijken op forums hoe ik mijn eigen website kon gaan bouwen en zo kwam ik terecht op Magento 2.

Een goede website

Op de website staat echt alles stap voor stap aangegeven. Als je iets niet snapt kan je bellen en vragen hoe het dan wel moet. Dit is erg fijn hierdoor raak je niet in de problemen!

Geef een reactie