Megaflex investeert in nieuwe afwerklijnen

label-digitaalDoor de positieve groei die Megaflex afgelopen jaren heeft ondergaan, is het tijd voor uitbreiding. Megaflex heeft dit jaar dan ook geïnvesteerd in enkele nieuwe afwerklijnen. Door het gebruik van deze afwerklijnen is Megaflex in staat om meer en sneller etiketten, stickers en labels te bedrukken. We kunnen nu dan ook sneller anticiperen en inspelen op alle spoed aanvragen.

Megaflex is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van meer dan 30 medewerkers met een vast klantenbestand in verschillende branches in zowel binnen- als buitenland. Het bedrijf – opgericht in 1996 – is een familiebedrijf en behoudt door zijn platte organisatiestructuur een compacte en efficiënte organisatie. De communicatielijnen binnen onze organisatie zijn kort, wat zowel voor onze klant als intern fijn werkt. Het klantenbestand van Megaflex is in de loop der jaren in verschillende branches progressief gegroeid, in Nederland, België maar ook Duitsland. Afnemers van onze producten zijn bedrijven zoals brood- en banketbakkers, groente- en fruitverwerkers, vleesverwerkers tot visverwerkers maar ook bedrijven buiten de voedselindustrie. Denk hierbij ook aan bedrijven in de farmacie, logistiek, chemie en cosmetica.

Bij Megaflex wordt er gebruik gemaakt van verschillende typen drukpersen. Bij aanvragen voor grote oplages maken wij gebruik van onze flexodruk drukpersen. Hiermee kunnen we hoogwaardige full colour etiketten en stickers drukken in grote aantallen. Voor deze druktechniek maken we gebruik van materialen zoals thermisch- en gecoat papier, polytheen, polypropyleen, transparante- tot fluor etiketten. We kunnen voor u zelfs de lijmzijde mee bedrukken. Voor de kleine oplages maken we gebruik van digitale drukpersen. Het grote voordeel hiervan is dat de opstartkosten laag zijn. Wij kunnen hierbij ook eenvoudig variabele etiketten drukken, dus waardoor elk etiket uniek wordt, zoals barcodes, stellingetiketten of nummering.

Megaflex.nl is na deze uitbreiding in staat om dagelijks meer wensen van klanten te voorzien met het behoud van de beste kwaliteit. De juiste prijs-kwaliteit verhouding is hierin dan uitermate belangrijk. We werken dan ook onder het motto: Vakmanschap met kleefkracht! Geen klus is voor Megaflex te gek.label-flexo

Geef een reactie