Op vakantie naar de Stranden aan de Adriatische kust!

Standen aan de Adriatische kust

Standen aan de Adriatische kustTegenwoordig koop ik vrijwel al mijn kleding online. Als druk bezet zakenman heb ik nauwelijks de tijd om naar de stad toe te gaan. Zodoende nam ik afgelopen maand weer een kijkje op het internet. Ik was opzoek naar een paar mooi schoenen. Puur per toeval kwam ik terecht op de website vivere-e-gustare.com. Ik nam een kijkje op de site en mijn oog viel al gauw op het kopje Stranden aan de Adriatische kust. Een vakantie naar de Stranden aan de Adriatische kust zag ik eigenlijk wel zitten aangezien ik nog geen vakantie had genomen. Ik besloot mijn werkgever op te bellen. Natuurlijk gaf hij mij de goedkeuring voor een vakantie. In verloop van tijd en verschillende opties te hebben bekeken. Besloot ik toch maar om op vakantie te gaan naar de Adriatische kust. Simpelweg omdat het een rustgevende mooie vakantie bestemming is waar ik even lekker alleen kon zijn!Zee

Heerlijk tot rust gekomen!

Tijdens de vakantie heb ik alleen maar genoten. Alles was goed geregeld het hotel, eten en het gebied rondom het hotel alles was gewoon top. Ik ben heerlijk tot rust gekomen en de vakantie in dit prachtige gebied heeft mij zeker opgeknapt.Het was voor mij een zeer geslaagde vakantie dat terwijl het helemaal niet de bedoeling was om op vakantie te gaan!Vakantie

Geef een reactie