Populaire urn materialen; Urnen van marmer

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn materialen. Ditmaal behandelen we marmer; Een natuurlijk materiaal dat bekend staat om haar klassieke uitstraling, duurzaamheid, en unieke kleurtinten.

 

In het geval u een elegante urn met een natuurlijke uitstraling wenst, is de natuursteen marmer een geschikt materiaal en zeker het overwegen waard. Met een marmeren urn bent u verzekerd van een unieke urn. De kleur, tint en textuur van marmer is nooit hetzelfde, waardoor deze altijd uniek is. Wanneer u de behoefte heeft aan een unieke & persoonlijke urn, is marmer een geschikte optie. Zeker ook aangezien het aanbrengen van een persoonlijke gravure veelal mogelijk is in het geval van marmer. Wenst u de urn buiten te plaatsen? Ook dan is marmer mogelijk. Vraag hierbij wel altijd naar het type marmer, aangezien niet alle urnen van marmer geschikt zijn voor buiten. Ook dient u rekening te houden met verkleuring in het geval van buitenplaatsing. Daarnaast is de diversiteit enorm. Marmer past natuurlijk heel mooi bij de klassieke urnen met de traditionele urn-vorm en vaasvorm, maar er zijn ook prachtige abstracte urnen van marmer, met een eigentijdse en moderne vormgeving. Marmer is een prachtig & duurzaam natuurlijk product met een unieke ‘look and feel’ en met de diversiteit aan marmeren urnen op het gebied van grootte, stijl, vormgeving en kleur, is de kans groot dat u een passende urn vindt.

 

 

Over UitvaartUniq.nl.hart-urn-earth-met-bloeminleg-groot-bio

 

UitvaartUniq.nl; De Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie marmeren urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Geef een reactie