Portugese vloertegels, iets voor u?

tegelmegashopU bent op zoek naar een passende vloertegel? Dan kunt u kiezen uit een enorme hoeveelheid mogelijkheden. Naast het feit dat een vloertegel mooi aan moet sluiten bij uw huidige interieur, is deze tegel natuurlijk van hele grote invloed op dit interieur. Wij behandelen periodiek diverse ‘soorten en typen’ vloertegels, deze keer de Portugese vloertegel. Iets voor u?

alle-vloertegels_2Bent u gek op kleur en houdt u wel van een beetje pit?  Dan kunnen Portugese vloertegels best wel eens bij u passen! Wanneer u wel eens op vakantie bent geweest in Zuid Europa, dan herinnert u zich vast de vrolijkheid, gezelligheid en vooral de sfeervolle omgeving; Die authentieke Mediterrane sfeer. En dat is nu juist de sfeer die u in huis haalt met portugese tegels. De variatie zeer divers, zowel op het gebied van kleuren, patronen, afmetingen en natuurlijk ook prijsniveaus. Iedere ruimte kunt u met subtiel gebruik van deze vrolijke tegels een enorme boost geven op het gebied van kleur, warmte en sfeer. Daarnaast zijn er prachtige patroon series verkrijgbaar, waarbij de tegels met ‘heftige prints’ het midden vormen van het patroon, voorafgegaan door bijpassende tegels met bijvoorbeeld een enkele kleur. En wat dacht u van de zeskantige tegels, waarbij de unieke vormgeving (en bijkomende voegvormen) nog een extra dimensie geeft op het gebied van de aanwezigheid. En de trend van dit moment? Dat zijn de Portugese vintage tegels met zachte(re) kleuren en een verweerde / geleefde look.

Wilt u meer weten, dan zijn de medewerkers van Tegelmegashop.nl u graag van dienst. Bel, mail, of kom langs in onze showroom voor een gericht advies. Of bestel eenvoudig binnen onze gebruiksvriendelijke webshop Tegelmegashop.nl; Vloertegels voor de beste prijs!

Geef een reactie